Cărțile autorului Anca Miron

Dr. Anca Miron, farmacist primar. Din anul 2008 este profesor universitar la disciplina Farmacognozie, Facultatea de Farmacie, U.M.F. „Grigore T. Popa”, Iaşi. Pe lîngă activitatea didactică, este preocupată şi de activitatea de cercetare ştiinţifică în domeniul izolării şi caracterizării de compuşi/fracţiuni extractive cu acţiune antitumorală, antioxidantă şi antimicrobiană din specii vegetale indigene şi exotice. Este coautor a trei brevete de invenţie, a trei patente naţionale şi autor a peste 80 de lucrări ştiinţifice.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.