Cărțile autorului Raymond Aron

Raymond Aron (1905-1983), filosof si sociolog francez, a fost redactor-sef al publicatiei „La France Libre”; a fondat, impreuna cu J.-P. Sartre, „Temps modernes”; intre 1947 si 1997 a semnat editorialele din „Le Figaro”; a predat la Sorbona si la College de France. De acelasi autor: „La Sociologie allemande contemporaine” (1935), „Introduction a la philosophie de l’histoire” (1938), „La Philosophie critique de l’histoire” (1938, 1950), „Le Grand Schisme” (1948), „L’Opium des intellectuels” (1957), „La Societe industrielle et la guerre” (1959), „Dimensions de la conscience historique” (1962), „Dix-huit lecons sur la societe industrielle” (1963); „Memoires” (1983). La Polirom a aparut: „Lupta de clasa” (2000) si „Marxisme imaginare. De la o sfinta familie la alta”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.