Cărțile autorului Ursula Stănescu

Profesor dr. Ursula Stănescu (fost decan şi prorector ştiinţific) a predat timp de 42 de ani farmacognozie şi fitoterapie la Facultatea de Farmacie a U.M.F. „Grigore T. Popa”, Iaşi. A publicat numeroase lucrări de specialitate (inclusiv volume cu caracter didactic, dar şi studii experimentale), a fost distinsă în anul 1996 cu Premiul Academiei Române „Iuliu Haţieganu” pentru volumul Plante medicinale, Fitochimie şi Fitoterapie, apărut la Editura Medicală în 1993. De asemenea, este coautor la 15 brevete de invenţie. Actualmente profesor consultant, fost director executiv al Editurii U.M.F. „Gr.T. Popa”, Iaşi. Din 1995 este membru al Academiei de Ştiinţe Medicale.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.