Cărțile autorului Florin-Lazăr Ionilă

Florin-Lazar Ionila, fost cadru didactic la Catedra de limba romana pentru studentii straini a Universitatii din Craiova. Dintre volumele publicate amintim: Dictionar minimal al limbii romane, cu indicatii gramaticale uzuale, traducere in franceza, engleza, spaniola (in colab., 1996), Dictionar croat-roman (in colab., 2012). Are o bogata si indelungata activitate la lectoratele de limba romana din Skopje (Macedonia), Poznań (Polonia), Zagreb si Pola (Croatia).
La Editura Polirom, in colaborare cu Goran Filipi, a aparut Ghid de conversatie roman-croat (2014).

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.