Cărțile autorului Klaus Heitmann

Klaus Heitmann s‑a nascut in 1930 la Mulheim (Ruhr). Intre 1950 si 1955 a studiat romanistica, istoria si filologia clasica la Koln, Pisa si Freiburg. In 1955, sub indrumarea lui Hugo Friedrich, isi ia doctoratul. In acelasi an devine asistent universitar la Marburg. In 1964 obtine titlul de profesor la Universitatea Tehnica din Berlin. Din 1971 conduce Seminarul de Romanistica al Universitatii din Heidelberg. In 1991 i se acorda titlul de Doctor honoris causa al Universitatii din Bucuresti. Din 2000 este membru de onoare al Academiei Romane. A publicat numeroase articole si studii in reviste si volume. Preocupat de fenomenul cultural romanesc, a cercetat indeaproape si realitatile culturale basarabene. La Editura Polirom a mai aparut Limba si politica in Republica Moldova (2014).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.