Cărțile autorului Alai

Nascut in 1959, poetul si romancierul de origine tibetana Alai este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori din China. Absolvent al Liceului Pedagogic din Barkam, resedinta prefecturii autonome a nationalitatii tibetane, el a fost invatator, apoi director al revistei Science Fiction World. Printre cele mai cunoscute opere ale sale se numara volumele de poezii Riul Lengmo si Argintarul in lumina lunii, precum si romanele Macii rosii, Muntele pustiu si Cintul regelui Gesar al Tibetului, care cuprind reflectii asupra schimbarilor istorice si culturale din Tibet. Macii rosii, publicat in 1998, a fost recompensat in anul 2000 cu importantul premiu literar Mao Dun si a fost tradus in 16 limbi.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.