Cărțile autorului Florina Pîrjol

Florina Pirjol s-a nascut pe 23 martie 1980, in Onesti.
In 2003 a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, sectia romina-engleza, cu o lucrare de licenta despre metafictiunile istoriografice in spatiul postbelic rominesc, iar in 2004 programul de studii aprofundate al aceleiasi universitati. In 2010 a devenit doctor in filologie al Universitatii din Bucuresti. In perioada 2010-2013 a fost cercetator postdoctoral al aceleiasi institutii, pregatind o lucrare despre intersectia dintre literatura si gastronomie in spatiul rominesc. A fost redactor al revistelor Cultura, Observator Cultural si Time Out Bucuresti si a lucrat ca traducator, consilier editorial, redactor si PR manager la Editura Leda, Editura IBU Publishing si Editura Trei. A publicat numeroase articole, interviuri si eseuri in cele mai importante reviste culturale rominesti. In 2008 si 2009 a semnat o rubrica la sectiunea de cultura a cotidianului Rominia libera. In 2007-2008 si 2012 a sustinut seminarii la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.