Cărțile autorului Melinda Mitu

Melinda Mitu este muzeograf si director-adjunct la Muzeul National de Istorie a Transilvaniei din Cluj. Doctor in istorie al Universitatii „Babes-Bolyai” (1999). A publicat numeroase volume si studii de specialitate in domeniul relatiilor romano-maghiare si al valorificarii patrimoniului muzeal, aparute in Romania, Ungaria si Germania, intre care: Romanii vazuti de maghiari: imagini si clisee culturale din secolul al XIX-lea (1998), Problema romaneasca reflectata in cultura maghiara din prima jumatate a secolului al XIX-lea (2000), Principele Stefan Bocskai si epoca sa (2006), Ebenistica Europei Centrale in Transilvania. Colectia de mobilier a muzeului de istorie clujean (2006), Rememorind Revolutia / Remember the Revolution. 1848-2008 (2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.