Cărțile autorului Shani Boianjiu

Shani Boianjiu s-a nascut la Ierusalim in 1987. La 18 ani si-a facut stagiul militar obligatoriu in Fortele de Aparare Israeliene, timp de doi ani. Experientele din aceasta perioada au stat la baza romanului sau de debut, Oamenii eternitatii nu se tem niciodata, inceput ulterior, in timpul unui curs de creative writing, cind studia literatura la Harvard.
A publicat texte literare in revistele The New York Times, The New Yorker, The Guardian, The Wall Street Journal, Vice si Zoetrope: All-Story. A devenit de asemenea cea mai tinara laureata a premiului 5 under 35 decernat de National Book Foundation. Este prima autoare israeliana nominalizata in Marea Britanie la Women’s Prize for Fiction.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.