Cărțile autorului Petrus Damianus

Petrus Damianus (Petrus Honestis) (1007-1072) si-a facut studiile in arte liberale pe linga scolile-catedrale de la Faenza si Parma. Urmeaza o cariera de magistru in artele liberale; este avocat, iar in jurul anului 1035 devine eremit benedictin la Fonte Avellane, apoi prior al manastirii, din 1043. A sprijinit prin scrierile sale activitatea de reformare a Bisericii. In 1057 este numit cardinal si episcop de Ostia, iar in 1062 – legat din partea papei la Cluny, unde se ocupa de viata monastica.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.