Cărțile autorului Luminița Corneanu

Luminita Corneanu s-a nascut in 1977 in satul Motatei, judetul Dolj. A locuit pina la 31 de ani in Craiova, unde a absolvit Colegiul National „Elena Cuza”, clasa de filologie-istorie (1995), apoi Facultatea de Litere a Universitatii din Craiova, specializarea romana-franceza (2000), si a obtinut, la aceeasi universitate, doctoratul in litere in anul 2010, cu teza „Leonid Dimov. Studiu monografic”, aflata la baza acestei carti. A fost profesoara de limba si literatura romana pina in 2009, iar in prezent este functionar public.
In 2003, a debutat publicistic cu o recenzie in revista craioveana Mozaicul. De atunci, a semnat recenzii si articole in Dilemateca, Ramuri, Romania literara s.a.
A fost redactor la revistele Mozaicul, Romania literara si Luceafarul de dimineata. In 2006, a cistigat o bursa a Uniunii Scriitorilor din Romania pentru tinerii scriitori.
In prezent locuieste in Bucuresti, scrie recenzii si editeaza, impreuna cu un grup de prieteni, publicatia independenta Buna dimineata, Bucuresti!

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.