Cărțile autorului Dr. Lillian Glass

Dr. Lillian Glass este expertă în domeniul analizei comportamentului, limbajului trupului şi comunicării. În Statele Unite, apare frecvent la televiziune şi în presă. A fost invitată la posturi cunoscute de televiziune precum CNN, Fox News, MSNBC sau CNBC, participînd la emisiunile Entertainment Tonight, 20/20, Good Morning America, Dr. Phil, Today Show şi multe altele. A susţinut prelegeri despre limbajul trupului şi minciună în cadrul mai multor departamente de poliţie americane, dar şi pentru FBI. Experienţa sa este apreciată şi în sfera legală, fiind consultant juridic, specialist în selectarea juraţilor şi expert judiciar în domeniul analizei comportamentului şi a vocii. Are o bogată experienţă ca mediator, fiind absolventă a Straus Institute for Dispute Resolution din cadrul Pepperdine University School of Law. Este autoarea mai multor cărţi, între care bestsellerul Toxic People (1997), Toxic Men (2012) şi The Body Language Advantage (2012). Lillian Glass îşi oferă serviciile publicului larg prin intermediul site-ului său www.drlillianglass.com, unde îi invită pe cei interesaţi să-i trimită fotografii şi înregistrări video pentru a le analiza. De aceeaşi autoare, la Editura Polirom a apărut volumul Limbajul trupului şi mincinoşii. Cum să detectezi minciunile care ţi se spun în fiecare zi (2014).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.