Cărțile autorului Robert Guillain

Robert Guillain (1908-1998), jurnalist francez, autor al mai multor carti despre Japonia. Trimis de actuala agentie France-Presse in Japonia in 1938, dupa atacul de la Pearl Harbor nu a mai putut reveni in Franta decit in 1946, pentru ca apoi sa-si petreaca mare parte a vietii tot in Asia. A mai publicat Japon troisieme grand (1969), Orient Extreme (1986), J’ai vu bruler Tokyo (1990), Aventure Japon (1998).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.