Cărțile autorului Stephen E. Lucas

Stephen E. Lucas este profesor de comunicare si profesor Evjue‑Bascom de stiinte umaniste la University of Wisconsin – Madison. Este licentiat al University of California, Santa Barbara, iar diploma de master si titlul de doctor le‑a obtinut la Penn State University. Este recunoscut atit pentru activitatea sa de cercetator, cit si ca profesor. Prima sa carte, Portents of Rebellion: Rhetoric and Revolution in Philadelphia, 1765‑1766, a fost distinsa cu Golden Anniversary Award, oferit de National Communication Association, si a fost nominalizata la premiul Pulitzer. Printre cele mai importante articole ale sale se numara „The Schism in Rhetorical Scholarship” (1981), „The Renaissance of American Public Address: Text and Context in Rhetorical Criticism” (1988), „The Stylistic Artistry of the Declaration of Independence” (1990) si „The Rhetorical Ancestry of the Declaration of Independence” (1998), pentru care a primit Golden Anniversary Monograph Award din partea National Communication Association. Cea mai recenta lucrare a sa este Words of a Century: The Top 100 American Speeches, 1900‑1999 (2009). A primit o serie de distinctii pentru activitatea sa in domeniul educational, printre care Chancellor Award for Excellence in Teaching acordat de University of Wisconsin si Donald Ecroyd Award din partea National Communication Association, pentru performante remarcabile in invatamintul superior. Cursul sau despre retorica revolutiilor si campaniilor electorale se numara printre cele mai populare cursuri din campus si a fost selectat de doua ori pentru a fi radiodifuzat in intregul stat de catre Wisconsin Public Radio. Profesorul Lucas apare in programul realizat de Education Video Group despre istoria discursurilor publice americane si in documentarul despre Declaratia de Independenta difuzat de canalul de televiziune History. Coordoneaza cursul introductiv de retorica de la University of Wisconsin – Madison inca din 1973. De‑a lungul anilor, a facut numeroase inovatii in domeniul pedagogiei si a supervizat instruirea a sute de asistenti licentiati. Pe linga participarea la ateliere si colocvii pe tema discursului public, la institutii de invatamint din Statele Unite, este membru al juriului in cele mai importante concursuri nationale de discurs public in limba engleza desfasurate in China, preda la numeroase universitati din China si coordoneaza ateliere pentru instructorii chinezi din domeniu. Arta de a vorbi in public a fost publicata in China atit in editii traduse, cit si in limba engleza. Stephen Lucas si sotia lui, Patty, locuiesc in Madison, Wisconsin, si au doi fii, Jeff si Ryan. Printre pasiunile sale se numara calatoriile, sportul, arta si fotografia.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.