Cărțile autorului Laurențiu Constantiniu

Laurentiu Constantiniu este conferentiar universitar la Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; absolvent al Facultatii de Istorie, Universitatea din Bucuresti (2002), si al progra­mului de master „Istoria Rusiei”, Universitatea Rusa de Stat „Prietenia Popoarelor”, Moscova, Federatia Rusa (2004). Domenii de interes: istoria Rusiei/Uniunii Sovietice; societatea rusa/sovietica; istorie contemporana universala. A publicat lucrarile Prizonieri de razboi romani in Uniunea Sovietica. Documente, 1941-1956 (in colaborare, Bucuresti, Monitorul Oficial, 2013); O istorie ilustrata a diplomatiei romanesti, 1862-1947 (in colaborare, 2011) si Uniunea Sovietica intre obsesia securitatii si insecuritatii (Bucuresti, Editura Corint, 2010).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.