Cărțile autorului Mioara Anton

Mioara Anton este cercetator stiintific principal in cadrul Institutului de Istorie „Nicolae Iorga”, Academia Romana, coordonator al Programului IV de cercetare „Romania si Europa in secolul XX” si secretar al Comisiei mixte a istoricilor din Romania si Federatia Rusa, din septembrie 2006. Domenii de interes: istoria celui de-al doilea razboi mondial (diplomatie, societate, minoritati, curente politice), istoria comunismului din Romania, istoria razboiului rece. A coordonat lucrarea Vecinatati si ziduri. Romani si rusi (secolele XVI-XXI) (in colaborare cu Florin Anghel, Targoviste, Editura Cetatea de Scaun, 2013), a editat volumul Romania si Tratatul de la Varsovia. Conferintele ministrilor Afacerilor Externe si ale adjunctilor lor. 1966-1991 (colectia Documente Diplomatice Romane, Institutul Diplomatic Roman, Bucuresti, Editura ALPHA MDN, 2009) si a publicat urmatoarele lucrari: Propaganda si razboi. Campania din Est. 1941-1944 (Bucuresti, Editura Tritonic, 2007); Iesirea din cerc. Politica externa a regimului Gheorghiu-Dej (Bucuresti, INST, 2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.