Cărțile autorului Constantin Iftime

Constantin Iftime s-a nascut pe 15 iulie 1957, in satul Zlatunoaia, linga Botosani. In 1991 se angajeaza ca ziarist in presa combatanta, la publicatia Atitudinea, din Botosani, apoi la Timpul, in Iasi. Intre 1991 si 1993, scrie la ExpresMagazin. In 1993, publica volumul de interviuri Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan, iar in 1994, Confesiuni violente (convorbiri cu Nicolae Breban). Colaboreaza la volumul Amicus Plato... sau despartirea de Noica (2006). Este angajat, pe rind, la ziarele 24 de ore (redactor-sef), Monitorul, Curentul (senior editor) si Ziarul Lumina. Publica interviuri, opinii, reportaje, sub pseudonim, in ziare din tara, iar in presa literara (Romania literara, Familia, Viata Romaneasca, Hyperion, Poesis s.a.) – poezie, proza, eseu. In poezie debuteaza in anul 2012 cu volumul Vreau alta realitate. Arta, merg pe mina ta (Premiul de Debut al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti), urmat de Eseul carnivor (2013), Elefantul de cimpie (2014), Zlatunoaia pentru toti (2014), Cartea Elsaco (2015) si Aici nu va mai fi liniste oricum (antologie de versuri, 2016).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.