Cărțile autorului Kathleen Grissom

Nascuta si crescuta in unul dintre cele mai mari orase canadiene, Saskatchewan, Kathleen Grissom a absolvit tot aici liceul si o scoala de infirmiere. Pleaca la MontrEal si se angajeaza la Royal Victoria Hospital. Se muta apoi in SUA, unde lucreaza la o companie de productie grafica si participa la cursuri de creative writing. Se va stabili pina la urma in Virginia, unde locuieste alaturi de sotul sau in conacul unei plantatii. Bucataria sclavilor este primul ei roman.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.