Cărțile autorului Elena Alina Tăriceanu

Elena Alina Tariceanu este doctor in stiinte politice al Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti, absolventa a Masteratului de gen si politici europene al aceleiasi institutii. A publicat numeroase articole si studii in reviste si volume de specialitate, interesele sale de cercetare indreptindu-se catre teoria politica feminista, analiza prostitutiei din perspectiva feminismului liberal si a studiilor de gen. Dintre articolele publicate: „Politizarea fenomenului prostitutiei in Romania. Cadru juridic si politici publice” (2009), „Triunghiul social vatamator al prostituatei stradale bucurestene” (2012).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.