Cărțile autorului Colette Arpaillange

Colette Arpaillange este medic veterinar, specialista in tulburarile de comportament ale animalelor. A sustinut cursuri si a acordat consultatii la Ecole nationale veterinaire din Nantes; in prezent profeseaza in Noua Caledonie. A mai publicat volumele Le Traite Rustica du chien (in colaborare, 2004), Un chien heureux en ville (2010), Le Traite Rustica du chat (in colaborare, 2012), Mon chat ne fait que des betises! (2012), Oh my dog! Eduquer son chiot en 12 leçons pratiques et ludiques (2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.