Cărțile autorului Mihaela-Gențiana Stănișor

Mihaela-Gentiana Stanisor s-a nascut la 14 mai 1974 la Sibiu. A absolvit Facultatea de Litere a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. Doctor in filologie al Universitatii din Craiova (2005) cu o teza despre opera lui Emil Cioran. Lector la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Autoare a volumelor: Les Cahiers de Cioran l’exil de l’etre et de l’œuvre. La dimension ontique et la dimension poïetique, Editura Universitatii „Lucian Blaga”, Sibiu, 2005; Perspectives critiques sur la litterature française du XVII-e
 siècle, Casa Cartii de Stiinta, Cluj-Napoca, 2007. Coautoare, alaturi de Marin Diaconu, a cartii Intilniri cu Cioran (vol. I-II), Fundatia Nationala pentru Stiinta si Arta, Bucuresti, 2010 si 2011. Director al revistei semestriale de literatura si filosofie ALKEMIE, care apare in Franta la Editura Classiques Garnier.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.