Cărțile autorului David Bentley Hart

David Bentley Hart (n. 1965) este teolog ortodox, filozof, scriitor si critic cultural. A predat la University of Virginia, University of St. Thomas, Duke Divinity School si Loyola College din Maryland. In prezent, este profesor invitat la Providence College, Catedra de cultura crestina. A mai publicat: The Doors of the Sea (2005), The Story of Christianity: A History of 2,000 Years of the Christian Faith (2007), In the Aftermath: Provocations and Laments (2008), Atheist Delusions: The Christian Revolution and Its Fashionable Enemies (2009), The Devil and Pierre Gernet: Stories (2012), The Experience of God: Being, Consciousness, Bliss (2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.