Cărțile autorului Matthew Quick

Matthew Quick s-a nascut in 1976, in Philadelphia, unde si-a petrecut si primii ani de viata. Este absolvent de studii universitare filologice si a predat timp de mai multi ani literatura si filmografie la un liceu din New Jersey. A fost antrenor de fotbal si de baschet si a lucrat ca ghid turistic in Perú si Ecuador. A initiat o corespondenta pen-pal cu studenti din Namibia si a consiliat tineri cu dificultati de adaptare. In 2004 a luat hotarirea de a renunta la cariera didactica pentru a se dedica literaturii. In 2007 a absolvit un master de creative writing la Goddard College. Bestsellerul Scenariu pentru happy-end a fost urmat de alte trei carti: Sorta Like a Rock Star, Boy 21 si Forgive me, Leonard Peacock. Scriitor tradus in peste douazeci si cinci de limbi, Matthew Quick a fost finalist la PEN/Hemingway Award si a fost nominalizat la New York Times Book Review Editors’ Choice. In prezent locuieste in Massachusetts, alaturi de sotia sa, pianista Alicia Bessette.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.