Cărțile autorului Cella Serghi

Cella Serghi (1907-1992), scriitoare, publicistă, una dintre cele mai importante prozatoare interbelice. Debutează în 1938, cu romanul Pînza de păianjen, fiind susţinută de scriitori renumiţi ai epocii – Liviu Rebreanu, Mihail Sebastian şi Camil Petrescu. În 1977 îi apare volumul autobiografic Pe firul de păianjen al memoriei. De aceeaşi autoare: Cad zidurile (1950 ; roman care, refăcut, apare în 1965 cu titlul Cartea Mironei, iar în 1972 cu titlul Mirona); Cîntecul uzinei (1950); Cantemireştii (1954); Fetele lui Barotă (1958; redenumit în ediţia din 1974 Iubiri paralele); Genţiane (1970); Această dulce povară, tinereţea (1983).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.