Cărțile autorului Mike Clayton

Mike Clayton si-a inceput activitatea profesionala in lumea academica, dupa care a fost consultant si manager de proiect, instructor si executive coach, mediator si purtator de cuvint. De-a lungul activitatii sale, i-a studiat pe unii dintre cei mai influenti oameni si modul in care acestia sint capabili sa-i influenteze pe cei din jur. In ultimii douazeci de ani a studiat stiinta influentarii si si-a perfectionat abilitatile, initiind doua afaceri de succes si devenind un orator si un autor reputat. In ultimii opt ani, a sustinut numeroase cursuri de instruire si prelegeri pe tema influentarii si al persuasiunii, ajutindu-i pe oameni sa-si expuna mesajele in mod convingator si sa le transmita atractiv si eficient. Mike Clayton a obtinut titlul de doctor in stiinte la Universitatea din Manchester si este expert in programare neurolingvistica. In calitate de voluntar, a fost presedintele consiliului administrativ al unei scoli si membru in consiliile de administratie a doua organizatii caritabile.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.