Cărțile autorului Radu Cernătescu

Licentiat in filosofia culturii la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative Bucuresti, masterand in hermeneutica la Universitatea de Vest din Timisoara, cu o specializare postuniversitara in Stiinte Hermetice si Arte esoterice la Colegiului Flamel, Radu Cernatescu este un consecvent si laborios hermeneut al aplicatiilor filosofiei oculte. Prezenta carte aduna eseurile sale dedicate subteranelor conotative ale literaturii romane, abordari surprinzatoare care au primit deja aprecieri in cadrul unor concursuri nationale de critica literara, precum Marele Premiu „Mihail Sadoveanu”, 1999; Premiul Eminescu, sectiunea critica, 1996 sau Premiul anual al revistei Terra Grifonis pentru critica, 2000; s.a.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.