Cărțile autorului Claudia Petrescu

Claudia Petrescu este doctor in sociologie si cercetator la Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii (Academia Romana) si cadru didactic asociat al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitatea din Bucuresti). A publicat numeroase articole in reviste de specialitate sau capitole in carti dedicate diferitelor aspecte sociale. Este autor al Ghidului de bune practici in dezvoltarea intreprinderilor sociale pentru comunitatile de romi (UNDP, 2012) si coordonator al lucrarii Scoala, inima comunitatii. Solutii socio-educationale pentru sprijinirea participarii scolare (Risoprint, 2011). Are o experienta vasta in implementarea de proiecte de cercetare in diverse domenii, cum ar fi dezvoltarea rurala, educatia, serviciile sociale, dezvoltarea comunitara, economia sociala, participarea publica, calitatea vietii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.