Cărțile autorului Steven C. Hayes

Steven C. Hayes, Ph.D., este profesor de psihologie la University of Nevada, Reno. Este autorul a peste 500 de articole stiintifice si a 36 de carti, intre care Acceptance and Commitment Therapy si Relational Frame Theory – doua lucrari ce dezvolta in detaliu conceptele pe care se bazeaza volumul de fata. Cercetarile sale exploreaza natura limbajului si a gindirii umane, respectiv aplicatiile acestora la intelegerea si alinarea suferintei omenesti. In anul 1992, Institute for Scientific Information l-a numit unul dintre psihologii cu cel mai mare impact din intreaga lume, intre anii 1986 si 1990, pe baza frecventei citarii scrierilor sale. A fost presedinte al Association for Advancement of Behavior Therapy, al American Association of Applied and Preventive Psychology si al Division Twenty-Five of the American Psychological Association. A fost cel dintii secretar-trezorier al American Psychological Society. I s-a acordat Premiul Don F. Hake pentru contributia exemplara la cercetare comportamentala fundamentala si aplicatiile acesteia din cadrul Division Twenty-Five of the American Psychological Association. In anul 1999, secretarul US Health and Human Services, Donna Shalala, l-a numit pentru un mandat de patru ani in cadrul National Advisory Council for Drug Abuse.
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.