Cărțile autorului Adina Dabija

Adina Dabija locuieste in prezent la New York, unde practica medicina chineza. Saman reprezinta primul sau volum in proza. A debutat in 1997 cu volumul poezia-papusa (Cartea Romaneasca), distins cu premiul pentru debut al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti. In 2006 a publicat volumul Stare nediferentiata (Brumar), distins cu Premiul pentru poezie al revistei Tomis pentru cea mai buna aparitie editoriala a anului 2006. Poeziile sale au fost traduse si publicate in numeroase reviste literare si antologii de poezie din Statele Unite ale Americii, iar volumele sale de versuri au fost traduse si publicate de NorthShore Press. Piesa de teatru Manole 3D a fost nominalizata la premiile UNITER pentru cea mai buna piesa a anului 2004. Din 2001 este editor al revistei www.respiro.org.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.