Cărțile autorului Mihaela Cobzaru

Mihaela Cobzaru, profesor de limba si literatura romana la Colegiul National din Iasi. Publicatii: Dosoftei, Psaltirea de‑ntales, text stabilit si studiu lingvistic de Mihaela Cobzaru, Casa Editoriala Demiurg, Iasi, 2007; Prime atestari ale unor cuvinte din Psaltirea de‑ntales a Mitropolitului Dosoftei, Centrul de Cercetare „Teoria si practica discursului”, Facultatea de Litere, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Editura Europlus, 2009; „Diaspora culturala romaneasca – paradigme lingvistice, literare si etnofolclorice” (in colaborare), Buletinul Institutului de Filologie Romana „Alexandru Philippide”, anul X, nr. 4, octombrie‑decembrie 2009, Iasi; Inter‑, pluri‑ si transdisciplinaritatea, de la teorie la practica (in colaborare), Editura PIM, Iasi, 2009; Cosmogonia – de la mit la stiinta (in colaborare), Editura PIM, Iasi, 2010; Limba si literatura romana. Teste evaluative pentru clasa a IV‑a (in colaborare), Editura Spiru Haret, Iasi, 2010.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.