Cărțile autorului Dorina Apetrei

Dorina Apetrei, profesor de limba si literatura romana la Colegiul National din Iasi. Publicatii: Examene 2000. Teste. Limba si literatura romana pentru absolventii clasei a IV‑a (in colaborare), Editura Tipomoldova, Iasi, 2000; Repere teoretice si aplicative in interpre­tarea textului literar. Manual pregatitor: gimnaziu, capacitate (in colaborare), editia I, Editura Spiru Haret, Iasi, 2001; editia a II‑a, Editura Petrodava, Iasi, 2002; Limba si literatura romana. Teste pentru elevii clasei a IV‑a (in colaborare), Editura Petrodava, Iasi, 2003, Lecturi interpretative. Indreptar pentru analiza textuala. Bacalaureat 2003, editiile I‑II, Editura Petrodava, Iasi, 2003, 2004; Algoritmul lecturii unui text (literar si nonliterar). Bacalaureat. Posibile solutii in rezolvarea subiectelor la proba orala si scrisa (in colaborare), editiile I‑IV, Editura Petrodava, Iasi, 2004, 2005, 2006, 2008; editia a V‑a, Editura PIM, Iasi, 2009, editia a VI‑a, Editura Spiru Haret, Iasi, 2010; Orientari in analiza textului epic, liric si dramatic. Literatura romana pentru gimnaziu (in colaborare), Editura Petrodava, Iasi, 2005; Literatura romana. Teoria si practica analizei de text pentru tezele cu subiect unic, clasa a VIII‑a, Editura Petrodava, Iasi, 2007; 100 variante de subiecte pentru examenul national de bacalaureat 2007. Solutii complete si modele de raspuns propuse de autori ai subiectelor (in colaborare), Editura Art, Bucuresti, 2007; Inter‑, pluri‑ si transdisciplinaritatea, de la teorie la practica (in colaborare), Editura PIM, Iasi, 2009; Limba si literatura romana. Ghid pentru pregatirea concursurilor scolare, clasele a V‑a si a VI‑a (in colaborare), Editura Nomina, Pitesti, 2009; Literatura romana. Teoria si practica analizei de text. Testarea nationala, clasa a VIII‑a, Editura Petrodava, Iasi, 2009; Cosmogonia – de la mit la stiinta (in colaborare), Editura PIM, Iasi, 2010; Limba si literatura romana. Teste evaluative pentru clasa a IV‑a (in colaborare), Editura Spiru Haret, Iasi, 2010.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.