Cărțile autorului Diana Elena Neaga

Diana Elena Neaga este asistent universitar doctor la Departamentul de Stiinte Politice si Administrative din cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti, membra a Societatii de Analize Feministe AnA si parte a echipei editoriale a revistei academice Analize – Journal of Gender and Feminist Studies. Este absolventa a scolii doctorale din cadrul SNSPA si a masteratului de politici, gen si minoritati si autoare a diverse articole publicate in reviste de specialitate din tara si strainatate. Interesele ei de cercetare se centreaza pe problematica genului in Romania, miscari sociale, cultura civico‑politica in Romania.
Coordoneaza din partea Centrului de Studii in Idei Politice (CeSIP) Cercul de Studii de Gen, in cadrul caruia organizeaza dezbateri, proiectii, mese rotunde pe problematici de gen si feministe. In cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” a initiat, in parteneriat cu AnA si CeSIP, Biblioteca de stiinte sociopolitice si studii de gen „Sofia”. Alaturi de Valentin Quintus Nicolescu, a coordonat in Romania activitatile proiectului Frames of Gender (Fragen – www.fragen.nu).
Colaboreaza si cu alte organizatii feministe si de drepturile omului, cum ar fi Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen „Filia”, Asociatia Front, Centrul Parteneriat pentru Egalitate etc. Este una dintre initiatoarele activismului feminist de strada din Romania si a facut parte din echipele de organizare a unor serii de actiuni publice de crestere a constientizarii cu privire la inegalitatile de gen (campanii de informare, proteste, sesizari, scrisori deschise, marsuri).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.