Cărțile autorului Ștefan Bosomitu

Stefan Bosomitu (n. 1982), cercetator in cadrul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Doctor in istorie (2011) al Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi (titlul tezei de doctorat: „Miron Constantinescu – destinul unui intelectual angajat”). Domenii de interes: istoria comunismului romanesc interbelic, biografiile nomenclaturii, intelectualii si regimul comu­nist, structuri sociale si de putere. Publicatii semnificative: „Miron Constantinescu – profilul intelectualului angajat”, in Intelectualii si regimul comunist. Istoriile unei relatii. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania, vol. IV, Editura Polirom, Iasi, 2009, pp. 167‑195; „Notes and Remarks on the (Re)Institutionalization of Sociology in Communist Romania in the 60s”, in History of Communism in Europe, The Annales of IICCMER, vol. II, Avatars of Intellectuals under Communism, Zeta Books, Bucharest, 2011, pp. 169‑197.
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.