Cărțile autorului Nicolae Valentin Vartan

Nicolae Valentin Vartan a fost actor la Teatrul de Stat din Petrosani (1985-1989), la Teatrul National din Timisoara (1989-1990), actor, regizor si formator la Paris (1990-1993). Din 1995 este consilier in imagine personala la Paris, Bruxelles si Viena. Din 1994 este formator la centrul "Jean Cotxet" din Paris. Activitatea lui consta in seminarii - imagine profesionala si comunicare verbala; cursuri - comunicare nonverbala; consultatii individuale - imaginea de sine (concept devenit titlu al volumului aparut la Editura Polirom); media-training.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.