Cărțile autorului Alex Goldiș

Alex Goldis s-a nascut pe 26 aprilie 1982. A absolvit Facultatea de Litere a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Doctor in filologie – cu distinctia summa cum laude – al aceleiasi Universitati. A fost redactor la revistele Echinox (2003-2005) si Verso (2006). In prezent este asistent universitar la Facultatea de Litere (Universitatea „Babes-Bolyai”). Redactor si cronicar literar la revistele Cultura, Vatra si Steaua. A publicat peste 200 de cronici si eseuri in revistele mentionate, dar si in Bucurestiul cultural, Tribuna, Cuvintul, Euphorion etc. Prezent in volumele colective (selectiv): Horea Poenar (coord.), Dictionar Echinox, 2004; Ruxandra Cesereanu (coord.), Romania inghesuita – cutii de chibrituri, borcane, conserve, 2006; Sanda Cordos (coord.), Spiritul critic la Cercul literar de la Sibiu, 2009; Al. Cistelecan (coord.), Mircea Ivanescu – 80, 2011. Coordonator al colectiei „Prozoteca” a Editurii Casa Cartii de Stiinta.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.