Cărțile autorului Lynn Cullen

Lynn Cullen (n. 1955) este o autoare contemporana de romane istorice si carti pentru copii foarte apreciata de critica si public, decernindu-i-se numeroase premii literare. The Creation of Eve a fost recunoscuta drept unul dintre cele mai bune romane ale anului 2010 de catre criticii ziarului The Atlanta Journal-Constitution, iar Eu sint fiica lui Rembrandt a figurat pe lista celor mai bune romane istorice pentru publicul tinar ale anului 2008. Ultimul ei roman, Reign of Madness, o are drept eroina pe „Juana cea Nebuna”, fiica reginei Isabella si a regelui Ferdinand al Spaniei.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.