Cărțile autorului Patrick McGuinness

Patrick McGuinness, poet si prozator, s-a nascut in 1968, in Tunisia. Traieste in Tara Galilor, insa si-a petrecut o parte din viata in mai multe tari, precum Venezuela, Iran, Belgia, Anglia si Romania. Este profesor de franceza si literatura comparata la Universitatea Oxford, traducator al lui Stephane Mallarme si editor al unei cunos­cute antologii de poezie simbolista franceza. Primul sau volum de poezie, The Canals of Mars, a aparut in 2004, urmat de 19th Century Blues (2007) si Jilted City (2010). In 1998 i se decerneaza Premiul Eric Gregory pentru poezie, iar in 2001, Premiul S.J. Levinson din partea Fundatiei Americane de Poezie. In 2009 este numit „Chevalier dans l’Ordre des Palmes Academiques” pentru serviciile aduse culturii franceze. Romanul sau de debut, Ultimele o suta de zile (The Last Hundred Days) este nominalizat la Costa Book Awards si Man Booker Prize in 2011.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.