Cărțile autorului Andreas Capellanus

Andreas Capellanus (cca 1150-1220). Desi nu exista date sigure despre viata sa, se considera in general ca a fost capelan la curtea din Troyes a contesei Maria de Champagne, unde ar fi scris, in jurul anului 1180, tratatul intitulat De amore (Despre iubire) sau De deo amoris (Despre zeul iubirii), lucrare condamnata in 1277, alaturi de 219 teze considerate heterodoxe, de Étienne Tempier, episcopul Parisului.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.