Cărțile autorului Tiberiu-Leonard Armbruster

Tiberiu-Leonard Armbruster a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Iasi si sustine cursuri de profil la Universitatea „Al.I. Cuza”. Este membru al Federatiei Internationale de Medicina Sportiva si al Federatiei Greco‑Latine de Medicina Sportiva; a fost director la Policlinica Sportiva din Iasi si medic primar, seful sectiei de recuperare neuromotorie la Spitalul Clinic de Neurochirurgie si Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi. A publicat peste 130 de lucrari in domeniul culturii fizice si recuperarii medicale, dintre care amintim: Cultura fizica medicala (Editura Universitatii „Al.I. Cuza”, 1971), Bazele teoretico‑metodice ale kineziterapiei (Omnia, 1992), Fizioterapie (Editura Universitatii „Al.I. Cuza”, 2004). Este coautor al volumului Kinetoterapia pasiva (Polirom, 2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.