Cărțile autorului Felix I. Rodriguez

Felix I. Rodriguez, unul dintre cei mai cunoscuti agenti CIA, a facut parte din miscarea anticastrista si s-a implicat in invazia din Golful Porcilor din 1961, fiind unul dintre putinii membri ai grupului care au scapat dupa esecul operatiunii. In 1967, in calitate de consultant CIA al armatei boliviene, a ajutat la capturarea lui Che Guevara si a fost ultima persoana care l-a interogat pe revolutionarul sud-american. In Vietnam, Rodriguez a condus o trupa de elita de contrainsurgenta pina cind, din cauza numeroaselor rani, a fost nevoit sa se pensioneze prematur. De asemenea, a jucat un rol important in sprijinul acordat de Statele Unite gruparilor Contra din Nicaragua.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.