Cărțile autorului Gh. Jurgea-Negrilești

Nascut in noiembrie 1904, din tata moldovean – Paul Jurgea-Negrilesti – si mama rusoaica – Natasa, fata consulului din Galati –, harazit unei cariere aventuroase, Gheorghe Paul Jurgea-Negrilesti primeste numele dupa mosia pastrata de generatii pe care domnitorul Alexandru cel Bun a daruit-o unui stra-strabun. Numele Jurgea (rezultat din inrudirea cu o familie nobiliara poloneza) este mentionat de paharnicul Sion in Arhondologia Moldovei. Copilul a crescut intr-o lume cosmopolita, printre nobili si femei frumoase si elegante. Familia consulului rus a avut unul dintre primele automobile, naviga cu luxosul iaht Carolus Primus (vizitat si de regina Carmen Sylva), petrecea verile la Sinaia, participa la serate de gala la Cazinou, primea oaspeti de vaza.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.