Cărțile autorului Thomas Asbridge

Thomas Asbridge, profesor de istorie medievală la Universitatea din Londra, unde coordonează modulul de masterat „Islamul şi Occidentul” şi conduce doctorate în domeniul istoriei medievale (istorie religioasă şi militară, cruciadele şi statele cruciate, contactele culturale dintre Islam şi Occident). Este codirectorul seminarului internaţional „Cruciadele şi Orientul mediteraneean”, organizat de Institute of Historical Research din Londra. Autoritate recunoscută în istoria cruciadelor, a mai publicat The First Crusade: A New History (2004) şi The Greatest Knight: The Remarkable Life of William Marshal, the Power Behind Five English Thrones (2014). A scris scenariul şi a prezentat un documentar, The Greatest Knight: William Marshal, şi un documentar în trei părţi, The Crusades, ambele pentru BBC, şi a lucrat în calitate de consultant istoric pentru HBO şi Company Pictures.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.