Cărțile autorului Malcolm Payne

Malcolm Payne este director al departamentului de ingrijire spirituala si psihosociala de la St Christopher’s Hospice, Londra, si consilier in domeniul politicilor si dezvoltarii in cadrul aceleiasi institutii. A fost profesor de studii comunitare aplicate la Manchester Metropolitan University, iar in prezent este profesor asociat la universitatea din Opole, Polonia. Preocuparile sale acopera aproape toate ariile asistentei sociale: de la initierea unor proiecte de ingrijire comunitara si de ingrijire rezidentiala a persoanelor cu probleme de sanatate mintala la asistenta pentru someri, de la sprijinirea tinerilor institutionalizati la asistenta pentru persoanele cu probleme familiale, de la monitorizarea politicilor de asistenta sociala la ingrijirea paliativa, iar in prezent interesul sau se axeaza pe dezvoltarea conceptului de autosituare si pe ingrijirea persoanelor la sfirsitul vietii. Dintre volumele publicate mentionam Social work and community care (1995), Teamwork in multiprofessional care (2000), Social work futures: Crossing boundaries, transforming practice (2005), What is professional social work? (2006), Social work practice in context (Reshaping social work) (2008), Critical practice in social work (2009), Social work in end-of-life and palliative care (2009), Humanistic social work (2011).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.