Cărțile autorului Anton Carpinschi

Anton Carpinschi este profesor de Filosofie si Stiinte Politice la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi. A publicat: Contemporary Political Doctrines: A Typological Synthesis (1991); Orientari ideologice actuale. Tendinte si semnificatii (1991); Doctrine politice contemporane. Tipologii, dinamica, perspective (1992); Deschidere si sens in gindirea politica (1995); Stiinta politicului. Tratat, vol. I (1998, in colaborare cu Cristian Bocancea); Cultura recunoasterii (2008). De asemenea, studii introductive si ingrijiri de editii: Nikolai Berdeaev, Destinul omului in lumea actuala (1993); Benjamin Constant, Despre libertate la antici si la moderni (1996); Jean-William Lapierre, Viata fara stat? (1997); Michael Walzer, Despre tolerare (2002); J.-J. Rousseau, Discurs asupra inegalitatii. Contractul social (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.