Cărțile autorului Andrei Ruse

Andrei Ruse s-a nascut in Bucuresti, in decembrie 1985. Este promotor cultural, specialist in marketing si comunicare online. A debutat cu poezie, cu volumul Black Job, in 2007. In 2008 a publicat romanul Soni, ajuns intre timp la editia a patra, care a devenit repede una dintre cele mai iubite carti in rindul adolescentilor. In 2011 a publicat romanul Dilar pentru o zi, iar in perioada 2012-2014 a lucrat la romanul Zaraza, proiect pentru care a primit si o bursa in Germania din partea Akademie Schloss Solitude. A sustinut lecturi publice, a participat la numeroase evenimente in strainatate si a avut texte traduse in reviste si antologii cunoscute din Europa. Este initiatorul si directorul revistei Hyperliteratura.ro, una dintre cele mai citite publicatii de cultura din tara.
www.andreiruse.ro, www.facebook.com/ruse85

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.