Cărțile autorului C.J. Simister

C.J. Simister coordoneaza un program de abilitati de gindire extrem de inovator pentru pregatirea copiilor, in vederea adaptarii la conditiile unei lumi aflate intr?o schimbare rapida, cu care se vor confrunta dincolo de testele si examenele din scoala. Succesul acestui program a dus la solicitari permanente de a?si discuta si exemplifica tehnicile, la nivel national si international, in cadrul unor conferinte si workshop?uri pentru copii, profesori si parinti. C.J. Simister are o experienta de 15 ani in lucrul cu copii de toate virstele atit in scoli independente, cit si de stat, o diploma in economie (University of Cambridge) si un masterat in imbunatatirea educatiei (London’s Institute of Education). Este autoarea mai multor carti si lucrari, inclusiv o carte scolara, How to Teach Thinking and Learning Skills : A Practical Programme for the Whole School (Paul Chapman Publishing, 2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.