Cărțile autorului Miguel de Unamuno

Miguel de Unamuno (1864-1936), eseist, prozator, poet si dramaturg spaniol. Initiator al existentialismului spaniol prin opera filosofico-eseistica-literara. Dintre cele mai cunoscute lucrari ale sale, amintim: „Viata lui don Quijote si Sancho dupa Miguel de Cervates Saavedra" (eseu, 1905), „Despre sentimentul tragic al vietii la oameni si popoare" (eseu, 1913), „Negura" (roman, 1914), „Cristosul lui Velazques" (capodopera sa poetica, 1920), „Trei nuvele exemplare" (1921), „Agonia crestinismului" (eseu, 1925). De acelasi autor, la Polirom au aparut: Jurnal intim (1999),  Trei nuvele exemplare si un Prolog (2001) si Ceata (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.