Cărțile autorului Armin Heinen

Armin Heinen este profesor de istorie premoderna si moderna la Universitatea din Aachen. A urmat studii de istorie, stiinte politice si matematica la Universitatea din Frankfurt am Main, studii doctorale la Universitatea din Trier. A sustinut examenul de docenta la Universitatea din Saarbrücken. Este profesor asociat la Universitatea din Würzburg. Incepind cu 1998 este profesor titular la Universitatea din Aachen. A publicat lucrari de istorie comparata europeana, germana, olandeza, americana si franceza. Cu privire la Romania, intre altele amintim urmatoarele lucrari: Legiunea Arhanghelul Mihail, Bucuresti, 2006; Rumänien, der Holocaust und die Logik der Gewalt, München, 2007; Der Tod des Diktators und die Gegenwart der Vergangenheit. Rumänien 1989-2003, 2003; Stalinizarea Romaniei si logica argumentelor intre anii 1944-1947, in Anuarul Institutului de Istorie „A.D. Xenopol”, 2007.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.