Cărțile autorului Diana-Camelia Iancu

Diana-Camelia Iancu, lector universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Admi­nistrative, Facultatea de Administratie Publica. Licentiata in Stiinte politice si Stiinte administrative, are un master in managementul sectorului public si este doctor in stiinte administrative. A beneficiat de numeroase granturi de cercetare si a facut parte din echipe de proiect din tara si strainatate. Volume publicate: Elemente de tehnologia informatiei pentru administratia publica (2003, in colab.), Procese fundamentale ale europenizarii administratiei publice (2009, in colab.), Global Instability Reflections (2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.