Cărțile autorului Radu Nicolae

Radu Nicolae este doctor in stiinte politice, director de program la Centrul de Resurse Juridice si cadru didactic asociat la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul SNSPA. Sustine de mai multi ani un curs de profil, intitulat coruptie si politici publice anticoruptie, la SNSPA. Dintre volumele publicate: Ghid anticoruptie – monitorizarea conflictelor de interese si a incom­patibilitatilor (coautor, 2005), Performanta institutiilor anticoruptie din Romania (2006), Integritatea Administratiei Publice Locale (2007), Ghid practic pentru activitatea functionarilor publici cu atributii de consiliere etica si monitorizare a respectarii normelor de conduita (coautor, 2010). A contribuit la volumul Management public in Romania (coord. Mihai Paunescu), aparut la Editura Polirom in 2008.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.